Tent Huren - Reviews, Vergelijken & Informatie

Gepubliceerd nov. 01, 22
6 min read

Tend Verhuur - Beoordelingen

Hoe tof is het als kinderen op een bruiloft of feest ook een eigen plekje hebben. Ze zullen zich uren vermaken in deze tent! De tent wordt geleverd ZONDER kussentjes, vloerkleed of dekentjes. Maar is wel heel goed te combineren met onze schapenvelletjes en kussentjes Heel tof om bij elkaar op een gezellige plek te zetten, de kinderen zullen er niet meer weg willen! Kleur: Wit Afmetingen van de tent: 120 cm x 120 cm en 160 cm hoog.

Foto 3: Inge Kooiman Styling: Feline Styling De artikelen worden bij het afhalen schoon meegegeven, in die staat moeten ze ook retour gebracht. Mochten de tenten vies terug komen, dan geldt daarvoor een meerprijs van 10,00 op de huurprijs. Bij breuk of vermissing geldt een vervangwaarde van 27,50 euro ex 21% btw per tipi tent.

Wat leuk jullie zijn verloofd, van harte gefeliciteerd! Weer of geen weer jullie willen zekerheid met deze speciale dag! Dan zijn jullie bij Dutch Design Tent aan het juiste adres. De Dutch Design Tent plaatsen wij 2 dagen voor jullie grote dag zodat jullie relax naar de bruiloft kunnen toeleven - Informatieve links over tenten.

Opslag Tenten

Door de speciale glooiingen in het dak zeil en de hoogte van 6m is de binnenkant van de Dutch Design Tent echt gaaf! De zijpalen zijn 2. 50m waardoor de vierkante meters optimaal benut kunnen worden wat ideaal is voor de cateraar, dj of band. Welke stijl/thema trekt jullie het meest aan voor deze speciale dag? Dutch Design Tent biedt een mooi basis pakket aan waarmee elke stijl mogelijk is.

Willen jullie meer weten of hebben jullie vragen neem dan gerust contact op.

Een tent huren voor een bruiloft is niet een beslissing die je zo maar even neemt. Er moet veel geregeld en afgewogen worden, maar uiteindelijk resulteert dat in een onvergetelijke dag. Om het u wat makkelijker te maken adviseren wij u gratis op de feestlocatie over het type tent en de afmeting.

Stretchtent Huren Prijs

Ook over alle randzaken kunnen wij u advies geven. Wat betreft inrichting, sanitaire voorzieningen en catering werken wij nauw samen met evenementen verhuurbedrijven door heel Nederland.

Wilt u graag een transparante tent huren om uw bruiloft te vieren, zodat u niets mist van uw bijzondere dag? Dan bent u bij Olijslagers Tentenverhuur aan het juiste adres. Door een transparante tent op te zetten kunt u blijven genieten van de pittoreske omgeving van uw bruiloft, zonder dat het weer van invloed is op uw festiviteiten.

Tentenverhuur - Tent HurenIngerichte Tent Huren
Feesttent HurenAlles Over Tenten

Wij dragen daar graag ons steentje aan bij door onze jarenlange kennis in te zetten. Uw bruiloft is een dag die u tot in detail wilt herinneren. In een transparante tent bent u beschermd tegen alle weersomstandigheden zodat uw bruiloft altijd door kan gaan. Bij Olijslagers Tentenverhuur kunt u op het gemak een keuze maken uit het ruime aanbod aan tenten.

Tenten Huren Voor Elk Soort Evenement

Naast transparante tenten bieden wij u ook een ruime keuze aan artikelen voor de tentinrichting- en aankleding. Denk bijvoorbeeld aan: Sfeerverlichting Verwarming Meubilair Eten en drinken Heeft u vervolgens een keuze gemaakt? Dan komen wij voorafgaand aan de verhuur van de tent op de trouwlocatie langs om de locatie te beoordelen.

Bent u bezig met het plannen van uw bruiloft en heeft u vragen? Informeer naar de mogelijkheden omtrent tentverhuur voor uw bruiloft via het volgende telefoonnummer: 073-5494604. Uiteraard zijn wij ook bereid om al uw vragen te beantwoorden of u van meer informatie te voorzien - feesttent verhuur..

Bekijk hier de 2 soorten vloeren die we leveren.

Evenementen Tent Huren - Tentenverhuur

Feesten in een tent is superhip! Een feesttent is niet alleen mooi, je kan ook helemaal zelf beslissen hoe groot deze is, hoe je de tent inricht en welke cateraar je vraagt. En je hebt de vrijheid om de tent op een locatie te zetten die iedereens fantasie overtreft. Met de zoekfuncties krijg je snel een duidelijk overzicht van alle leveranciers van feesttenten in Vlaanderen.

Als je jouw keuze gemaakt hebt, kan je gemakkelijk de geschikte leveranciers van feesttenten contacteren. Het organiseren van je volledige feest start bij Salino! .

Wil je de bruiloft houden op een locatie die daarvoor niet is ingericht, zoals een tuin of een buitenplaats, dan ontkom je er niet aan om allerlei zaken in te huren. Gelukkig is dat geen probleem, want alles is te huur! Wie droomt er niet af en toe van een sfeervol tuinfeest? Je kent de beelden wel. pagodetent huren.

Paradetent Feesttent Evenementtent Huren / Verhuur

Een decor dat garant staat voor een sfeervol en geslaagd tuinfeest! Dat zo'n feest niet zomaar uit het niets ontstaat, spreekt voor zich (Tenten en feesttenten, Beurzen). Een goede voorbereiding en duidelijke planning zijn dan ook van groot belang. Ons land telt veel verhuurbedrijven (bruiloft tent huren). Ieder met een brede keuze aan tenten, waaronder partytenten, pagodetenten, dubbeldekker tenten, circustenten en paviljoententen.

Elke verhuurtent moet overigens aan allerlei veiligheidseisen voldoen, waaronder brandwerendheid van tentwanden en –plafonds en de aanwezigheid van nooduitgangen en een noodverlichting. Op deze website vind je een groot aanbod van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verhuur- en partyservice bruiloft. Hier is echt van alles te huur om van jullie trouw- en/of bruiloft locatie een compleet ingericht en gastvrij onderkomen te maken waar zowel jullie als alle gasten zich welkom voelen Kijk eens rond voor de mogelijkheden.

Wel trouwen, niet trouwen, je gaat nog trouwen of jullie zijn al getrouwd het kan allemaal! Zo kan je natuurlijk ook de liefde vieren (Tentenverhuur - Tent huren). Met een groot of klein intiem gezelschap onder een prachtige stretchtent een ceremonie houden, heerlijk dineren en afsluiten met een feestje - Tentenverhuur - Tent huren. Er is zoveel mogelijk!

Tend Verhuur - Beoordelingen

Een passende spiegeltent voor jullie trouwerij We hebben verschillende charmante tenten met ieder een eigen magische en sprookjesachtige sfeer. Art deco, jugendstil, baroque of art nouveau, er is altijd wel een tent om te huren met een stijl die helemaal past bij jullie droomhuwelijk. Het interieur in elke tent is een streling voor het oog.

Feesttent HurenEen Elegant Buitenevenement Organiseren Met Een Boogtentbruiloft tent huren

pagodetent huren

De knusse uitstraling van de gezellige zitjes creëert een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Kortom, een prachtige plek om op jullie dag een toost uit te brengen, de taart aan te snijden, te dineren en feest te vieren. Romantischer kan bijna niet. Daarom is een spiegeltent bruiloft een ideale keuze. Een spiegeltent bruiloft geheel naar jullie wensen, Afhankelijk van de locatie is elke spiegeltent te plaatsen in de omgeving die jullie wensen.

Navigation

Home

Latest Posts

6 Tips Om Groene Aanslag Te Verwijderen

Published Nov 26, 22
7 min read

Hoe Kan Ik Mijn Terras Schoonmaken?

Published Nov 12, 22
6 min read

Tent Huren - Reviews, Vergelijken & Informatie

Published Nov 01, 22
6 min read